Як би моторошно це не звучало, але популярні блогери в соціальній мережі Instagram почали все частіше клонувати своїх загиблих тварин заради контенту з ними.

Один такий випадок вже багатьом відомий-29-річна мешканка Каліфорнії Удвар-Хейзі демонструвала різні фото і відео з собачкою з моменту, як завела її. З крихітного цуценя тварина перетворилася на міцного пса, бігаючи по пустелях в походах з господинею.

Клон Собаки Віллоу, фото: Instagram
Клон Собаки Віллоу, фото: Instagram

На знімку вище-Віллоу. Точніше не вона, а її клон на ім'я Фелікс. Бо з першою собачкою трапилася біда. У 2018 році вона втекла від няні і потрапила під машину. Але дівчина продовжувала викладати різні публікації на сторінці, за якою зараз стежать понад 140 тисяч осіб.

Клонуванням займається компанія ViaGen, але воно не є реінкарнацією. Власники отримують тільки зовнішню копію вихованців - з іншою особистістю, характером. А сама операція недешева (35-55 тисяч доларів) і може затягнутися на кілька років.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Ще один випадок-команда топ-петфлюенсера Тінкербель повідомляє, що ДНК собаки зберігається для клонування. Поруч з нею вже не раз з'являлися інші чихуахуа, успішно клоновані.

Нагадаємо, як швидко кішка забуває людей: поїхали на дачу на тиждень, а кіт робить вигляд, що вперше нас бачить

Як повідомляв "Знай.ua", "Ніжний гігант": 78-кілограмовий пес рятує від самотності людей похилого віку в будинках престарілих

Знай.ua писав, ходить на каву і катається по магазинах: житомирський котик Міккі став улюбленцем українців, як живе пухнастик