Для всіх наших читачів, які хоч раз подорожували літаком, з'явилися цікаві новини. І навіть ті, хто поки ще не сидів в салоні "літаючих автобусів", читатимуть цю новину з ентузіазмом.

Справа в тому, що в літаку, що летів з Катару до Уганди, у жінки раптово почалися пологи. Канадський лікар Аїша Хатіб не розгубилася і допомогла вагітній.

Про це стало відомо завдяки повідомленню журналістів видання New York Post.

Пологи в літаку, фото: NewYorkPost
Пологи в літаку, фото: NewYorkPost

Повідомляється, що під час польоту у жінки раптово почалися пологи. Тоді екіпаж літака звернувся до пасажирів з проханням, чи є серед них медики, які могли б допомогти вагітній.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Професор Університету Торонто Аїша Хатіб, медсестра-онколог і лікар-педіатр допомогли породіллі. У жінки народилася здорова дівчинка. Після успішних пологів медикам і породіллі аплодував весь літак.

Пологи в літаку, фото: NewYorkPost
Пологи в літаку, фото: NewYorkPost

Новоспечена мати назвала свою доньку на честь Аїші Хатіб. Лікар же подарувала новонародженій своє золоте намисто з написом "Аїша". Вона зазначила, що хоче, щоб дівчинка пам'ятала про лікаря, яка допомогла їй з'явитися на світ.

Пологи в літаку, фото: NewYorkPost
Пологи в літаку, фото: NewYorkPost

Варто нагадати нашим читачам, що мешканка Львова, яка народила дитину наприкінці листопада 2020 року розповіла, що в одному з львівських пологових будинків, незважаючи на медреформу, персонал вимагає гроші і там процвітає корупція. Львів'янка Діана Лижанська народила дитину наприкінці осені 2020 року в одному з місцевих пологових будинків.

Жінка розповіла, що навіть після проведення медреформи в медзакладі процвітає корупція. Незважаючи на те, що пологи і всі необхідні ліки повинні бути безкоштовними, так як це оплачує держава, львів'янка зіткнулася з тим, що персонал вимагав гроші.

Раніше повідомляли, "Відмовилася платити і...": українка розповіла, як змінилося ставлення лікарів до неї в пологовому будинку.

Як повідомляв Знай.uа, після довгих місяців Коми загинуло немовля, мати звинувачує медиків: "Зрозуміла, щось йде не так...".

Знай.uа писав, у Львові вагітним не дозволять хворіти.