В Ульяновській області (суб'єкт Російської Федерації), яка входить до складу Приволзького федерального округу, розбився військовий вертоліт Мі-8.

Постраждали три людини-один зараз знаходиться в критичному стані, а другий - у важкому. Але складність операції порятунку полягає в тому, що крах стався біля санаторію під назвою "Дубки", куди неможливо під'їхати, бо жорстка посадка сталася на лід річки Волга. Десь в 2-3 кілометрах від берега.

Жорстка посадка вертольота, фото: Telegram
Жорстка посадка вертольота, фото: Telegram

Якщо добиратися туди пішки - піде десь 30 хвилин часу, благо на місці опинилися кілька рибалок, які і надають допомогу постраждалим до прибуття на місце представників швидкої допомоги.

Міністерство оборони РФ відреагувало на факт аварії і підтвердило, що повітряне судно - військового характеру.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

"При виконанні планового польоту вертоліт Мі-8 здійснив жорстку посадку в районі населеного пункту Дубки Ульяновської області. Екіпаж не постраждав", - заявляє представник.

Знаходилися у вертольоті евакуювали на базовий аеродром.

Вертоліт / фото: ООС
Вертоліт / фото: ООС

Повідомляється, що, за попередніми даними, причина цієї події - технічна несправність.

Нагадаємо, "Ми горимо": астронавти "Аполлона-1" згоріли живцем після трагічного інциденту. Вони все приховували від нас

Як повідомляв "Знай.ua", 23-річний хлопець убив дівчинку-підлітка, щоб справити на неї враження, загинув і друг: "У неї навіть не було шансу пожити"

Знай.ua писав, українська розвідка попередила про небезпеку, що нависла над Донбасом: "Привід для вторгнення"