Скільки коштуватиме ремонт сесійної зали Парламенту – "примха" нардепів затягне на мільйони

Про модернізацію в зали ВРУ повідомив перший віцеспікер Парламенту Олександр Корнієнко в ході брифінгу, що відбувся 2 лютого в будівлі ВРУ.

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Головною причиною запланованого оновлення стали саме технічні збої – в одному з рядів зали не спрацьовують кнопки для голосування.

Володимир Зеленський скасовує строкову службу - названо дату: студенти можуть спати спокійно

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про зміцнення обороноздатності держави та привабливість військової служби.

Володимир Зеленський - скріншот
Володимир Зеленський - скріншот

У документі передбачено запровадження моделі інтенсивної системи військової підготовки як можливої альтернативної форми проходження строкової служби та припинення призову громадян України на строкову військову службу з 1 січня 2024 року.

Вбивця 5 чоловік Артемій Рябчук помер у СІЗО? У ДБР розкрили правду

На просторах інтернету і серед ЗМІ пішла чутка, що нібито нацгвардієць Артемій Рябчук, який звинувачується в розстрілі своїх товаришів по службі в Дніпрі, покінчив життя самогубством.

Артем Рябчук, фото Нацполіції
Артем Рябчук, фото Нацполіції


У Державному бюро розслідувань вирішили пояснити ситуацію та заявили, що інформація абсолютно не відповідає дійсності.

Син MamaRika злив у мережу інтимний момент батьків: "Ніхто його не вчив"

Скрін, Instagram MamaRika
Скрін, Instagram MamaRika

MamaRika порадувала своїх відданих шанувальників новою публікацією в соціальній мережі Instagram. Цього разу співачка показала всім українцям, як її з чоловіком сфотографував їхній син. Відзначимо, що малюк з'явився на світ 2 серпня 2021 року. Незважаючи на дитячий вік, дитина вже демонструє завидну майстерність у фотографуванні батьків.

Реєстрація на ЗНО 2022: головні зміни та які документи підготувати абітурієнтам

ЗНО. Фото: YouTube
ЗНО. Фото: YouTube

Українцям розповіли про особливості ЗНО та ДПА 2022 року. Коли можна зареєструватися, і які документи потрібно мати при собі. Зареєструватися на ЗНО можна з 1 лютого по 9 березня. Тягнути з цим точно не варто, щоб був час усунути всі недоліки, що стали причиною відмови, або ж внести потрібні зміни.