На просторах інтернету і серед ЗМІ пішла чутка, що нібито нацгвардієць Артемій Рябчук, який звинувачується в розстрілі своїх товаришів по службі в Дніпрі, покінчив життя самогубством, тому в Державному бюро розслідувань вирішили прояснити ситуацію.

Відповідь центрального правоохоронного органу України ясна і чітка - дана інформація абсолютно не відповідає дійсності. Про це повідомила пресслужба ДБР.

"Підозрюваний перебуває під вартою, його життю і здоров’ю нічого не загрожує. Державне бюро розслідувань робить усе можливе аби якнайшвидше завершити досудове розслідування у цій резонансній справі і притягнути винних до відповідальності", - зазначили у ДБР та закликали журналістів користуватися офіційною інформацією та не поширювати неправдиві дані.

Артем Рябчук, фото Нацполіції
Артем Рябчук, фото Нацполіції

Варто нагадати, що обвинувачений за розстріл військовослужбовців у Дніпрі на Південному машинобудівному заводі солдат-строковик Артемій Рябчук перебуває в СІЗО, строком до 28 березня 2022 року без права внесення застави.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

ДБР відкрило кримінальне провадження Рябчука відразу по трьом статтям КК-ст.115 (умисне вбивство), ст. 408 (Дезертирство), ст. 410 (викрадення, привласнення, вимагання військовослужбовцям зброї, бойових припасів) КК України.

Артемій Рябчук. Фото: Ukr.net
Артемій Рябчук. Фото: Ukr.net
Артемій Рябчук. Фото: Ukr.net

Раніше ми писали про те, що лікарям вдалося врятувати всіх постраждалих нацгвардійців на Південмаші: "Не тільки виживуть, але і встануть на ноги"

Нагадаємо, "Подивіться в обличчя рідним": українці не хочуть чути жодних виправдань для Артемія Рябчука, який відібрав життя у товаришів

Також портал Знай.uа писав, що в Дніпрі відбулася церемонія прощання з жертвами розстрілу Рябчука: "Це день скорботи"