Останнім часом ціни на популярні продукти починають зростати. Серед найважливіших продуктів, як завжди є гречка, ціна на яку часто коливається.

Аби ціни не були надто високими, ще на початку 2022 Кабмін зарахував гречану крупу до переліку соціальних продуктів харчування, на які націнка не може перевищувати 10%, передає "Народний ревізор".

Супермаркет, фото: скріншот з відео
Супермаркет, фото: скріншот з відео

Зараз же кілограм цієї крупи коштує близько 45 гривень, в той час, коли за ці ж гроші можна, наприклад, купити 3 кілограми перлової крупи. У різних супермаркетах ціна на таку популярну гречану крупу різниться, вона коливається від 44.90 до 53.50.

Супермаркет, фото: znaj.ua
Супермаркет, фото: znaj.ua

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Виявилося, що найдешевшу гречку можна знайти у супермаркетах мережі "АШАН" і "VARUS", а найдорожча продається в "ЕкоМаркеті".

Фото ТК: "Народний Ревізор"
Фото ТК: "Народний Ревізор"

Скільки зараз коштує 1 кілограм крупи в популярних супермаркетах України?

АШАН і VARUS — 44.90 грн
Novus — 44.99 грн
METRO — 45.20 грн
АТБ — 45.40 грн
Fozzy — 46.93 грн
Сільпо — 47.19 грн
Велмарт — 48.80 грн
МегаМаркет — 52.30 грн
ЕкоМаркет — 53.50 грн

Нагадаємо, нові ціни на гречку ошелешили українців, на прилавки дивитися страшно: від 50 до 100 гривень за кілограм. Українцям розповіли, чого очікувати від цін на гречку найближчим часом.

Також Знай писав, сухарики зі смаком миші? У пачці популярного бренду знайшли неприємний сюрприз. Миша лежала серед скибочок сушеного хліба і не подавала жодних ознак життя

Раніше Знай повідомляв, картопля по 104 грн і шалені "накрутки" на сосисках: експерти назвали причини злету цін на продукти. Фахівці пояснили, як формуються космічні ціни на прилавках