У пачці сухариків зі столичного супермаркету знайшли мертву мишу. Ці сухарики належать торговій марці "Мачо".

Про це повідомили в Telegram-каналі "Типовий Київ".

Так, стало відомо, що покупниця столичного супермаркету придбала сухарики з дуже неприємним "сюрпризом". Коли вона прийшла додому і відкрила пачку сухариків, то виявила там мертву мишу.

У сухариках знайшли мишу, фото з Telegram
У сухариках знайшли мишу, фото з Telegram

Миша лежала серед скибочок сушеного хліба і не подавала жодних ознак життя. Як відомо, покупку киянка здійснила в одному з магазинів по вулиці метрологічній. Труп гризуна був знайдений в пачці сухариків бренду "Мачо".

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

У сухариках знайшли мишу, фото з Telegram
У сухариках знайшли мишу, фото з Telegram

"Жінка виявила в пачці з грінками... засохлу мишу‼️ Відомо, що покупку вона зробила в Києві, в одному з супермаркетів на вулиці Метрологічній", - сказано в повідомленні Telegram-каналу "Типовий Київ".

Скріншот допису
Скріншот допису

Варто відзначити, що на даний момент представники торгової марки "Мачо" ніяк не відреагували на інцидент, тому як миша опинилася в пачці з сухариками - невідомо.

Нагадавши, не переплачуйте даремно: як перевірити справжність "еко" продуктів в магазині, рада експерта. Експерт розповів, як перевірити в магазині, що продукт дійсно натуральний, щоб не переплачувати даремно

Раніше Знай писав, картопля по 104 грн і скажені "накрутки" на сосисках: експерти назвали причини зльоту цін на продукти. Фахівці пояснили, як формуються космічні ціни на прилавках

Також Знай повідомляв, нові ціни на гречку ошелешили українців, на прилавки дивитися страшно: від 50 до 100 гривень за кілограм. Українцям розповіли, чого очікувати від цін на гречку найближчим часом.