Стан потерпілих від стрілянини на Південмаші поліпшився, лікарі помічають стабільну динаміку, обіцяють поставити на ноги навіть Жанну з простреленим хребтом

П'ятеро військовослужбовців зазнали поранень уночі 27 січня, коли строковик влаштував стрілянину з автомата Калашникова. Про їхній стан розповів лікар, у репортажі на ТСН.

П’ятьох убив та ще п’ятьох поклали у шпиталь. Тепер четверо чоловіків та жінка мають позитивну динаміку.

Але двоє ще знаходяться у важкому стані. Це 22-річна Жанна та 25-річний Ігор.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Біля них у реанімації рідні, лікарі заявили, що допомогла переливання крові та допомога небайдужих донорів. Усі поранені не лише виживуть, але й, за словами лікарів, стати на ноги.

Зокрема і Жанна, яка була в найтяжчому стані. Вона отримала три кульових поранення.

"Хірурги зробили все можливе, щоб Жанна могла рухати кінцівками, у нас були великі сумніви, тому що куля повністю зруйнувала хребет. Сьогодні вона добре рухає ногами, я думаю, що в неї все буде добре", - заявив лікар відділення лікарні Мечнікова, у якому знаходиться Жанна, Риженко Сергій Анатолійович.

Один з потерпілих погодився прокоментувати стан:

"Хочеться вже встати, стільки в положенні лежачи. А ми після армії, звикли до руху, тому для мене ось так лежати, ось так, як овоч, це щось несумісне", - прокоментував поранений Владислав Гуліда.

Нагадаємо, раніше українці не хочуть чути жодних виправдань для Артемія Рябчука.

Як повідомляв портал "Знай.ua", донька харківського авторитету покінчила з життям після арешту батька

Також "Знай.ua" писав, що вороги обстріляли сили ЗСУ на Донбасі, поранено українського воїна