Стало відомо про інцидент, який стався в Харкові. Дочка затриманого кримінального авторитета наклала на себе руки.

Про це повідомили в прес-службі правоохоронних органів. Трапилася трагедія в Основ'янському районі міста Харків.

Увечері суботи, 29 січня в поліцію надійшло повідомлення від місцевого жителя на ім'я Станіслав. Він зазначив, що на Гімназійній набережній, 4 з балкона викинулася молода дівчина. Падала вона з п'ятого поверху.

Євгенія Гончаренко, фото: вільне джерело
Євгенія Гончаренко, фото: вільне джерело

Співробітники правоохоронних органів відразу ж прибули на місце, і виявили поруч з житловим будинком тіло громадянки без ознак життя. Поліцейські практично відразу визначили особу загиблої-33-річна Євгенія. Вона є дочкою затриманого кримінального авторитета "Гончарика".

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Євгенія Гончаренко, фото: вільне джерело
Євгенія Гончаренко, фото: вільне джерело

Слідів насильницької смерті на її тілі виявлено не було.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ з позначкою "самогубство".

Варто відзначити, що Михайло Гончаренко раніше вимагав з директора місцевої компанії приблизно 250 тисяч доларів неіснуючого боргу. Якби він відмовився, то "Гончарик" погрожував фізичною розправою.

17 січня цього року він був затриманий поруч з рестораном Argentina Grill, коли йому передавали суму в 150 тисяч доларів.

Євгенія Гончаренко, фото: вільне джерело
Євгенія Гончаренко, фото: вільне джерело

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст. 189 ("вимагання") КК України. Йому загрожує зараз до дванадцяти років з конфіскацією майна, і суд відправив його під варту 19 січня.

Останнім часом загибла перебувала в пригніченому стані через свого батька. Своєї матері вона неодноразово висловлювала думки про самогубство.

Нагадаємо, що Українка в пориві емоцій ледь не потягла за собою маленького сина, збираючись "полетіти" з 12-го поверху: копи і рятувальники ледь встигли

Раніше повідомлялося, що 32-річний чоловік випав з вікна, не бажаючи прибирати розлитий сік-кохана закрила в квартирі і не слухала "відмовок"

Також, після любовних утіх дівчина "каменем вниз" приземлилася на дах авто: підвіконня не витримав