У мережі з'явився Старий ролик з часів "Вечірнього кварталу", коли Володимир Зеленський ще не був президентом, і навіть не замислювався про це.

З'явився ролик в Telegram-каналі Олексія Голобуцького, і як він сам зазначив, ролик був пророчим.

Це випуск досить старий, і був знятий ще до початку збройного конфлікту на Донбасі, який надалі став справжньою війною з Росією.

Там Володимир Зеленський, який на той момент навіть не мав президентських амбіцій грав сценку зі своїм товаришем Євгеном Кошовим.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

"Пророцтво від Зеленського часів 95 кварталу. І нічого не заперечиш - все правильно передбачив, один в один)" - пише під постом Олексій Голобуцький.

Сам же Володимир Зеленський говорить у сценці:

"Путін війна починати, літак летіти, я з рушницею бігти, бомба падати, я какати" - йдеться в повідомленні.

Так і сталося, через кілька років після даного концерту в Україні дійсно почалася війна, і розв'язали конфлікт з боку Російської Федерації, спочатку незаконно анексувавши Кримський півострів, а потім окупувавши Донбас.

Зараз все частіше в мережі почали з'являтися чутки про те, що Росія може вторгнутися ще й в українську столицю, але, поки що все на рівні чуток.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський зідзвонився з Еммануелем Макроном

Раніше повідомлялося, що Зеленський відповів на пропозицію Сергія Лаврова приїхати в Сочі: "не боюся, я готовий..."

Також, Володимир Зеленський пообіцяв ще 500 гривень за вакцинацію бустерною дозою: як отримати. Президент провів чергове засідання РНБО. За ще одну дозу вакцини знову платитимуть