Стало відомо про те, що президент України Володимир Зеленський заявив про те, що ті, хто вакцинуються третьою дозою отримають додатково 500 гривень в рамках програми єПідтримка. Про що ще повідомив гарант.

Відеозвернення глави держави опубліковано на його сторінках у соціальних мережах, де він повідомив низку важливих новин.

"У рамках програми буде додано ще 500 грн для тих громадян України, які отримають третю дозу щеплення", — заявив президент України.

Володимир Зеленський - фото з Фейсбуку (В.Зелнський)
Володимир Зеленський - фото з Фейсбуку (В.Зелнський)

Також, було проведено чергове засідання РНБО. Там експерти обговорили ситуацію на сході. Якщо коротко, то все під контролем, і ніяких підстав для паніки немає. Навіть незважаючи на всі чутки, які останні кілька місяців поширюються по мережі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Першим питанням засідання була ситуація на сході нашої країни. Ми працюємо заради повної деескалації ситуації і руху шляхом мирного врегулювання. Знаємо про все, готові до всього, віримо в краще і робимо все, що потрібно, разом з нашими партнерами, нашими дипломатами і нашими військовими. Вони нас захищають, а нам потрібно захищати їх – бути спокійними і не кричати, що все пропало" - говорить президент.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Також, весь залишок опалювального сезону пройде спокійно. Запасів вугілля і газу достатньо, і держава продовжує нарощувати обороти.

Ну і тема, яка останні два роки щодня на слуху-коронавірус. Кількість нових хворих зростає щодня, однак, варто відзначити, що в лікарнях зайнято тільки 28% ліжок. Все тому що кількість тих, хто вакцинується-також зростає щодня.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський оригінально проводив українських спортсменів на Олімпійські ігри в Китай

Раніше повідомлялося, що День народження Володимира Зеленського-що подарують депутати президенту на 44-річчя

Також, Володимир Зеленський помчав у гості до президента Польщі і скуштував місцевої їжі: ситий і задоволений