Українець перетворив свій автомобіль марки "Запорожець" на ефектний позашляховик. Про це розповіли у виданні "Хейзер", посилаючись на соцмережі.

Як повідомляється, радянський автомобіль яскраво-червоного кольору отримав досить брутальний апгрейд, і це привернуло увагу користувачів мережі.

"Двигун ваз 2106 карбюратор, на рідній коробці. Радіатор охолодження від Ниви стоїть спереду. Піч від ВАЗ. Передні гальма від Пріори. Передня підвіска частково ВАЗівська. Кузов з порогами посилений. Сидіння від BMW e53. Фото проекту від нашого передплатника в чаті t.me/autosamodelka», - підписали повідомлення його автори в соціальній мережі.

Автолюбителі оцінили результат переробки і відзначають, що він виглядає дуже незвично. Особливо виділяються величезні задні колеса автомобіля. Салон, "пересаджений" від BMW, дозволяє відчути себе особливо комфортно.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Українці відразу ж розділилися на два протилежні табори: одні вважають, що це справжній шедевр, а інші впевнені, що автор просто даремно витратив сили і гроші.

Скрін, autosamodelka
Скрін, autosamodelka

"Даремно витрачені гроші і час", "Пушка!", "По бездоріжжю і на моноприводі рве і мече, напевно", "Ось же комусь зайнятися нічим", "Норм тема", "Машина звір, але колеса треба однакові всі, якщо штурмувати бездоріжжя", "Круто", "Як був запорожцем, так ним і залишився даремно витрачався", - не вгамовуються коментатори.

Раніше повідомляли, українці змайстрували з" Запорожця " і Porsche Boxster спортивну цукерку класу люкс: ностальгія, 500 конячок і "сотка" за 6 секунд.

Як повідомляв Знай.uа, рідкісну "Волгу" від ГАЗ, на якій їздив Юрій Нікулін, виставили на торги: чекала нового господаря 53 роки.

Знай.uа писав, Lada випустила седан Navis, який дозволить собі далеко не кожен: художник показав, як виглядає новинка від ВАЗ.