26 листопада 2021 року, близько четвертої години ранку, представники правоохоронних органів охороняли 30-річного чоловіка, засудженого за крадіжку і знаходиться в хірургічному відділенні Червоноармійської ЦРЛ після поранення.

У якийсь момент поліцейський, 23-річний сержант поліції задрімав, коли в палату зайшов його напарник.

Лікарня. Фото: Liga.net
Лікарня. Фото: Liga.net
Лікарня. Фото: Liga.net

"Спросоння сержанту здалося, що засуджений встав з ліжка і напав на колегу. Намагаючись врятувати старшого сержанта від неіснуючої небезпеки, молодий поліцейський здійснив два постріли з табельної зброї", - заявляють копи.

Результатом стрільби стало отримане наскрізне кульове поранення в праву ногу і пошкоджений вказівний палець самого стрілка затвором. Правоохоронцям була надана якісна медична допомога медпрацівниками в закладі. Поліцейські почуваються добре. Згодом сержант пояснив начальнику те, що сталося. Він скористався табельною зброєю з необережності, прокинувшись від шереху, створеного його напарником, який зайшов в палату, щоб поставити мобільний телефон на зарядку.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ці звуки і змусили копа прокинутися і схопитися за пістолет.

Поліцейські, скріншот з відео
Поліцейські, скріншот з відео

На місце події, після повідомлення про НП в лікарні, прибули керівники МВС по Червоноармійському району разом з начальником відділу, а ще представники прокуратури і Слідчого комітету. Версія 23-річного сержанта перевіряється правоохоронцями.

Нагадаємо, львівський священик отримав штраф у 17 тисяч: "причастився", але забув про ПДР

Як повідомляв "Знай.ua", харків'янин дав ляпас поліцейському, і пошкодував про це: "Відповідь трапилася миттєво"

Знай.ua писав, безлади після мітингу антиваксерів спровокували копів на стрілянину: є поранені, навколо дим і вибухи