Стало відомо про інцидент, який стався в Санкт-Петербурзі. Дворічна дитина померла після того, як його залишили з нянею. Тепер поліції належить з цим розібратися.

Про це в неділю, 30 січня, пише Telegram-канал "Mash на мийці".

Як стало відомо, дворічна дівчинка померла в Санкт-Петербурзі. Справа в тому, що 34-річна жінка віддала ще в 2021 році свою доньку на опікунство сторонній жінці, все через проблеми зі здоров'ям. Протягом останніх восьми місяців вона була з нянею постійно.

Мама з дитиною, ілюстраційне фото Знай.uа
Мама з дитиною, ілюстраційне фото Знай.uа

Востаннє мати бачилася з дитиною ще 4 грудня, а вже 30 січня няня подзвонила, і повідомила, що дитина перестала дихати. Жінка приїхала в квартиру до няні і побачила, що дочка сильно побита. Що саме там сталося-невідомо.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Дитина, фото: скріншот з відео
Дитина, фото: скріншот з відео

Няня була затримана співробітниками правоохоронних органів, і тепер належить з'ясувати, що сталося там насправді.

Глава Слідчого комітету РФ Олександр Бастрикін доручив керівнику слідчого управління СК Росії по Ленінградській області Сергію Сазіну надати доповідь про перевірку, пов'язану із загибеллю дворічної дівчинки.

Діти, фото: вільне джерело
Діти, фото: вільне джерело

Варто відзначити, що мати дитини є громадянкою Узбекистану, а ось сама няня є громадянкою Киргизії, і проживала в Калінінському районі міста Санкт-Петербург.

Дитина, фото: Pixabay
Дитина, фото: Pixabay

Нагадаємо, що жінка віддала малюка в дитбудинок, коли дізналася, хто батько крихти: не закінчив університет і був одружений

Раніше повідомлялося, що ґатунокїло 11-річного Максима знайшли через 5 місяців пошуків: викрадачі тримали дитину в підвалі 2 тижні, а потім вбили

Також, однорічну дитину знайшли в під'їзді гуртожитку з ножовими пораненнями: мав бути з нянею