У оголошеннях про вакансії з'явилась нова посада, київський офіс шукають працівника, робота якого була б у тому, щоб сміятися над жартами керівника.

Відповідне оголошення розміщено на платформі Work.ua. Основною вимогою для офісного сміхотуна, є завзятий сміх, завдяки якому можна було б і обрати кандидата на посаду. Втім, це не єдині вимоги.

"Наш керівник сильно переживає, коли на його жарти у спільних чатах немає реакцій. Ці хвилювання осідають важким вантажем на культурі компанії, а також бонусному фонді, у зв'язку з чим ми терміново шукаємо людину, яка буде підтримувати настрій керівника", - йдеться в описі вакансії.

Усміхнена людина. Фото: pixabay
Усміхнена людина. Фото: pixabay

Також попереджають, що у компанії ніхто не знатиме про таку посаду, а офіційно це буде любдина на місці "менеджера з інновацій".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ніхто в компанії, включаючи СЕО, не повинен здогадуватися про вашу справжню функцію. Підписання NDA з великими штрафами є обов'язковим", - йдеться в оголошенні.

Також в обов'язках нового "менеджера з інновацій" буде - моніторинг та швидке реагування на жарти CEO у загальному чаті у Телеграмі та Слаку; гучний сміх у відповідь на жарти СЕО на онлайн-мітингах.

"Враховуючи любов СЕО до криптовалют, ви повинні вміти підтримати розмову на будь-яку тему про них".

Нагадаємо, раніше Тікток-блогерка вирішила пограти зі співробітниками Нової пошти в забавний квест.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Україні автомобілі-фантоми зафіксували вже понад 4 тисячі порушень ПДД.

Також "Знай.ua" писав, що українських водіїв ловитимуть на живця, патрулем може виявитися будь-хто