В Одеській області помітили гранати на ліхтарних стовпах. Про це повідомляє телеграм-портал ХО.

Відео знято в місті Білгород-Дністровський. На записі можна бачити чоловіка, який звертає увагу на предмет на стовпі. Він схожий на гранату.

"Ось тут на ділянках виявлено. ... Не знаю, муляж або бойова, проте виглядає все серйозно. ... - два, може бути, далі ще є, я не ходив, я ось тут поки вирішив зупинитися. Ну що ж, будемо повідомляти у відповідні органи", - повідомляє свідки на відео.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Передплатники телеграм-каналу припустили, що використовується муляж гранати для того, щоб камеру спостереження на стовпі не вкрали.

"На стовпі камера спостереження, що охороняють, який периметр, а гранати напевно муляж, щоб злодіїв відлякувати"; "це щоб камеру не сп * зділі інфа 100"; "так нехай по камерах дивляться"; " не лінь було лазити?! 💯 % накурений лазив!😂 😂 😂 "; "Чека на поворотному механізмі камери. Камери управляються віддалено. Робіть висновки)"; " більше схоже на муляж заради приколу... На справжніх гранатах оригінальний номерний знак є на ручці запалу";" Походу хтось хоче світло , зв'язок обірвати чекають моменту",- повідомляють вони.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що кинутий чоловік жорстоко розправився з дружиною і кинувся з моста. Дружина Арольдо да Сілви Аморіма, яка проживає окремо від нього Бруна Араужо де Соуза, розірвала їх 14-річні стосунки. Вона так боялася постійних загроз свого колишнього, що видалила свої акаунти в соціальних мережах/

Нагадаємо ,"Ми горимо": астронавти "Аполлона-1" згоріли живцем після трагічного інциденту. Вони все приховували від нас

Як повідомляв "Знай.ua", 23-річний хлопець убив дівчинку-підлітка, щоб справити на неї враження, загинув і друг: "у неї навіть не було шансу пожити"