Дружина Арольдо да Сілви Аморіма, яка проживає окремо від нього, Бруна Араужо де Соуза, розірвала їх 14-річні стосунки. Вона так боялася постійних загроз свого колишнього, що видалила свої облікові записи в соціальних мережах.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Чоловік жорстоко побив свою дружину кувалдою, потім застрелив її і зістрибнув з моста, щоб накласти на себе руки.

Поліція встановила, що 41-річний Арольдо да Сілва Аморим вбив свою колишню дружину Бруну Араужо де Соуза, 31 рік, в помсту за її розрив з ним.

Водій фургона залишив їх осиротілу 12-річну дочку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Жахливий інцидент стався в районі Ріу-ду-Ору в місті Сан-Гонсалу в бразильському штаті Ріо-де-Жанейро.

Кувалда
Кувалда

За даними військової поліції Бразилії, превентивної поліції, після скоєння вбивства підозрюваний викрав найближчу машину і зник.

Згідно з повідомленнями, Харольдо да Сілва Аморім зістрибнув з моста Ріо-Нітерой, який перетинає затоку Гуанабара і з'єднує прилеглі міста Ріо-де-Жанейро і Нітерой.

41-річний чоловік був доставлений в лікарню в Ріо-де-Жанейро, але через тяжкість стану помер.

Чотири місяці тому Араужо розірвала свої 14-річні стосунки і повернулася в свій сімейний будинок в сільській місцевості недалеко від міста Маріка.

Померла Бруна Араужо де Соуза
Померла Бруна Араужо де Соуза

Повідомляється, що вона боялася свого колишнього через його постійні загрози і навіть видалила всі свої облікові записи в соціальних мережах.

Повідомляється, що Араужо пішла від чоловіка, тому що він постійно нападав на неї і, як повідомляється, навіть одного разу погрожував їй ножем.

Цивільна поліція (слідча поліція Бразилії) розслідує цю справу.

Нагадаємо, що чоловік придушив двох дітей, заради матері.