Влада України збирається популяризувати екологічно чистий транспорт. Про це повідомляють у програмі Джедаї на 2+2.

В Україні електромобілі коштують занадто великих грошей, ніж їх аналоги на бензині. Суми від тридцяти до ста п'ятдесяти тисяч за електромашину не по кишенях більшості українців. Тому чиновники анонсували спеціальну програму, яку мають на меті здешевити більш екологічно чисті транспортні засоби.

Електромобіль, фото: internetua
Електромобіль, фото: internetua

Українською владою передбачена субсидія кредитної ставки на довгострокову оренду електромобілів.

"Якщо ми говоримо про водіїв, про людей, які хочуть придбати собі електрокар, звичайно, це буде зручно, це буде здешевлення", - повідомила радниця заступника Міністра інфраструктури України Марина Китіна.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Через те, що платити за автомобіль член такої програми буде не відразу, українська влада розраховує на популяризацію транспорту. Імовірно ставка становитиме 1,5-2 відсотка, що приблизно порівнянна з кредитами в Європі.

електромобіль Renault Kengoo Z.E
електромобіль Renault Kengoo Z.E

Раніше повідомляли, школярів і студентів відправляють на" дистанціонку": коли і як довго діти вчитимуться вдома.

Також Знай.uа називав транспорт, який буде служити вічно: найнадійніші б / у автомобілі з великим пробігом. При покупці автомобіля з вторинного ринку одним з найважливіших його якостей повинен бути високий рівень надійності. Деякі моделі відрізняються цим особливо сильно.

Також ми повідомляли Рада збільшила розмір аліментів: платитимуть бабусі, брати і вітчими