У мережі з'явився список найнадійніших старих іномарок на українському авторинку

При покупці автомобіль з вторинного ринку одним з найважливіших його якостей повинен бути високий рівень надійності. Деякі моделі відрізняються цим особливо сильно. Інформаційний портал "UaMotors"опублікував список таких машин, повідомляє Hyser.

Перший автомобіль у списку-Hyundai i10 (2008-2013 років випуску. Цей компактний хетчбек відмінно підходить для міських умов. Автомобіль не те щоб неймовірно надійний, деякі його вузли вимагають регулярної заміни і обслуговування, проте обслуговування автомобіля обійдеться недорого.

Автомобіль, фото: скріншот
Автомобіль, фото: скріншот

Далі в списку йде Ford Ka (2009-2016). Цей автомобіль, як і "кореєць", також є відмінним міським автомобілем, який, до того ж, оснащений ресурсним двигуном. Втім, деякі частини машини потребують регулярного ремонту, зокрема, електрична і Паливна системи.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Volkswagen Polo зразків 2009-2017 років випуску — по-справжньому народна машина, яка визнана багатьма автомобілістами. Єдиними слабкими місцями цієї машини можна назвати Системи охолодження і обігріву, Електрика, а також деякі елементи ходової.

Автомобіль у снігу, кадр з відео
Автомобіль у снігу, кадр з відео

Також експерти рекомендують придивлятися до старих SEAT Ibiza 2006-2009 років випуску. Це досить міцна машина, проблеми у якої виникають хіба що з коробкою передач і підвіскою. Все ж інші вузли здатні служити довгі роки без замін і дорогого обслуговування.

Mazda MX - 5-цікавий приклад надійного спорткара, хоча зазвичай таке словосполучення ніде не зустрінеш. У моделі іноді підводять Електроніка, Паливна система і КПП, проте їх ремонт не влетить в копієчку.

автомобіль, скріншот з відео
автомобіль, скріншот з відео

Останнім автомобілем, який рекомендують експерти є BMW 2-Series, який випускається з 2014 року по сьогоднішній день. Це комфортний і надійний автомобіль, який не буде тягнути з кишені власника гроші на ремонт.

Нагадаємо, що українці прозвали нові електрокари BMW найпотворнішими

Раніше повідомлялося, що ду Бетмена такої ластівки немає: у Києві продають унікальний суперкар на базі BMW