Є позитивні новини про те, що в Україні за рік збільшився розмір середньої зарплати. У грудні 2021 року середня зарплата штатного працівника підприємств, установ та організацій України склала 17 453 гривні. Непогано, правда?

Однак не всім українцям вистачає грошей на правильно харчування, саме тому ми вирішили опублікувати список продуктів, якими можна замінити дорогі гастрономічні вироби.

Про це стало відомо завдяки інформації з ранкового шоу на одному з телеканалів.

Чим можна замінити дорогі продукти харчування?

Супермаркет, фото: znaj.ua
Супермаркет, фото: znaj.ua

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Червона риба - оселедець і скумбрія

Основна перевага червоної риби - наявність в ній омега-3 ненасичених жирних кислот. Вони захищають від старіння, серцевих захворювань і благотворно впливають на судини. Потреба організму в омега - 3 можна з лишком заповнити за рахунок оселедця і скумбрії.

М'ясо - субпродукти

М'ясо - постачальник білка, головного будівельного матеріалу організму, а також джерело вітамінів групи В. За вмістом білків і вітамінів групи в м'ясо птиці, печінка і серце цілком з нею порівнянні.

Оливкова олія - соняшникова олія

За твердженням фахівців, на першому місці за корисністю стоїть кукурудзяна олія, на другому – лляна, а хвалена оливкова стоїть в одному ряду зі звичайним соняшниковою олією.

Раніше повідомляли, готує страви з лося? Шеф-кухар Євген Клопотенко потрапив у поле зору поліції, деталі скандалу.

Як повідомляв Знай.uа, ідеальний сніданок для всієї родини: рецепт пишних оладок на кефірі від Івана Геруна.

Знай.uа писав, доктор Євген Комаровський розповів, як вилікувати кашель у дитини: повинен знати кожен батько.