"Укрзалізниця" має намір провести термінову перевірку всіх вокзалів по Україні. Причиною цього рішення став неприємний інцидент на вокзалі в Дніпрі, де впала люстра. Про це йдеться в повідомленні пресслужби компанія.

Як повідомляється напередодні на вокзалі в Дніпрі впала люстра. Сталося це під час планових робіт по заміні ламп і очищенню плафонів. Відзначається, що після того, як співробітники поміняли лампи і вичистили люстру її потрібно було підняти назад до стелі. Однак в один момент трос обірвався, і освітлювальний прилад впав на підлогу.

Фото facebook.com/Ukrzaliznytsia
Фото facebook.com/Ukrzaliznytsia

На щастя ніхто ні з пасажирів, ні співробітників не постраждав, оскільки були дотримані всі правила безпеки і зона, де проводилися роботи була огороджена.

Однак інцидентом зацікавилося керівництво "Укрзалізниці" і ініціювало перевірку всіх вокзалів по країні, щоб уникнути нещасних випадків.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

В "Укрзалізниці" зазначили, що співробітники перевірятимуть справність обладнання, яке має високий знос. Зони, де будуть проводитися ремонтні роботи будуть позначені. Пасажирів закликають суворо дотримуватися вказівок працівників вокзалів.

Нагадавши, "Укрзалізниця" почала заробляти з пасажирів за роздруківку квитків:"треба постояти в черзі, за звичкою". "Укрзалізниця" ввела нову послугу для пасажирів.

Також Знай писав, що "Укрзалізниця" видала пасажирам брудне ганчір'я замість білизни.

Нагадаємо, що "Укрзалізницю" закриють? Чи чекає Україну транспортний колапс через скасування ліцензії і що говорять в компанії.