Глава Мінсоцполітики України Марина Лазебна провела зустріч в онлайн-форматі з виконуючою обов'язки директора Офісу моніторингу та протидії торгівлі людьми Посольства США в Україні Керрі Джонстоун. Сторони обговорили проблему торгівлі людьми та подальшу програму щодо захисту громадян. Про це йдеться в повідомленні пресслужби Міністерства соціальної політики.

Марина Лазебна розповіла учасникам зустрічі, що Мінсоцполітики активно працює у сфері протидії торгівлі людьми, а також удосконалить законодавство у цій сфері. За словами чиновниці відомство розробляє соцпрограму протидії торгівлі людьми до 2025 року.

Марина Лазебна, скріншот YouTube
Марина Лазебна, скріншот YouTube

"У мене є надія, що майбутня програма стане важливим координуючим документом для подальшої роботи всіх дотичних структур", - заявила Лазебна.

Глава відомства додала, що головна мета це допомогти людям, які вже стали жертвами злочинців і захистити решту населення.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"Наша мета - забезпечити швидке реагування на існуючі виклики з метою надання допомоги якомога більшій кількості осіб, які постраждали від торгівлі людьми. Нам необхідно консолідувати зусилля органів влади та громадськості, щоб посилити роз'яснювальну роботу серед населення про ризики стати жертвою злочинців", - додала міністр.

Скріншот facebook
Скріншот facebook

У свою чергу Керрі Джонстоун високо оцінила роботу Мінсоцполітики і висловила надію, що сторони продовжать співпрацю і будуть вирішувати проблеми в цій сфері в разі їх виникнення.

Раніше Знай писав, що Українка пішла захищати рідну землю, а чоловік кинув її з малою дитиною на руках: пів року чекає аліментів і живе з останніх сил.

Нагадаємо, що у Мінсоцполітики розповіли, на які ліки українці зможуть витратити "тисячу Зеленського".

Також ми писали, може не дотягнути до прожиткового мінімуму: якою в 2022 році буде пенсія українців після трьох етапів. підвищення