Коти-кращі друзі людини, нарівні з собаками - але все ж, з таким вихованцем ваш гаманець ніколи не буде порожнім.

Пухнастики егоїстичні, але якщо звернути увагу на їх енергетику, можна помітити, що вона дуже благотворно впливає на нашу удачу, включаючи і фінансову сферу. Тому варто розібрати кілька прикмет, за допомогою яких можна створити навколо себе сприятливу ауру.

Котик, скріншот: Youtube
Котик, скріншот: Youtube

Якщо кішка прийшла до вас в будинок, ув'язавшись по дорозі - це хороший знак. Бо згодом у Вашому житті повинні відбутися кардинальні зміни. Таких пухнастиків краще прихистити, хоча б на час. І в майбутньому ваші фінанси повинні примножитися - ви можете отримати нову посаду або роботу.

А ще відомо, що руді коти - до багатства, вони приносять фінансової благополуччя завдяки кольору - він по своїй енергетиці подібний червоному, відтінку грошової удачі. Такі пухнастики допомагають вирішувати складні завдання і здійснювати тільки правильні вчинки.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Котик, скріншот: Youtube
Котик, скріншот: Youtube

А ось чорні коти не завжди приносять біди - вони найсильніший оберіг людини. Проблем з грошима бути не повинно, дуже мала ймовірність того, що вас хтось обдурить. А ще вони гарні для тих людей, хто працює вдома. Бо завжди допоможуть побороти апатію і лінь.

І головне-котячий вус в гаманці. Якщо ви випадково знайшли його в будинку, це допоможе знайти "нюх" до грошових коштів, загострити ділову інтуїцію.

Нагадаємо, найзворушливіше возз'єднання: сім'я втратила улюбленого кота, який повернувся через 11 років, фото

Як повідомляв "Знай.ua", знесилений Лебідь паралізував роботу метро, люди кинулися на допомогу: не міг сам розправити крила і полетіти

Знай.ua писав, 160-кілограмовий лев Рома замінив українцю домашнього котика: гуляє біля бару і лякає людей, щоб не пили багато