Прийнято вважати, що жіночої дружби не буває, проте Таня і Валя з Києва доводять зворотне. Їх дружбі вже понад 50 років і за цей час вони встигли поняньчити дітей один одного, пережити сотні чудових моментів, поховати чоловіків, але жодного разу — посваритися.
Про цю міцну дружбу розповіли на youtube-каналі "TUT.BY".
Тетяна і Валентина познайомилися 1 вересня 1971 року, коли вони приїхали до Києва на Дарницький завод ЗБК. Тоді зовсім молоді дівчата потрапили в одну кімнату в гуртожитку і з того моменту вже практично не розлучалися.

Татьяна и Валентина дружат 50 лет, скриншот
Татьяна и Валентина дружат 50 лет, скриншот

Згадують, що в гуртожитку всі були дуже дружні, завжди підтримували один одного, і навіть один одного вчили готувати.

"Була у вас ще третя подруга Зоїчка. Її вже немає, ось буде в кінці листопада 5 років, як хвороба страшна, жахлива її забрала. Це була наша третя подруга, якої нам не вистачає", - розповіла Тетяна.

Подруги зізнаються, що за всі роки практично не сварилися До того ж між ними навіть не було скандалів через чоловіків. Вони завжди намагалися допомогти один одному і підтримати - було це народження дитини, хвороба або смерть чоловіка, вони завжди були разом.

Тетяна і Валентина дружать 50 років, скріншот
Тетяна і Валентина дружать 50 років, скріншот

"Ми зустрічалися часто, і зараз зустрічаємося. Ну зустрічаємося як, вже кафешка десь цікава, чебуреки, а раніше коли ми зустрічалися, грали у волейбол і співали пісні, дуже багато пісень", - згадує Валентина.

Тетяна і Валентина зізналися, що особливо немає ніякого секрету такої міцної і довгої дружби, просто потрібно завжди прощати один одного, а головне вміти попросити прощення.

"Бути молодим в душі і дружити вже більше 50 років це дуже чудово. Я дуже рада, я вдячна Богу, що він мені послав таку подругу і таку дружбу, це просто чудово", — підсумувала Тетяна.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадавши, давай одружимося? Дівчина втомилася чекати визнання і повисла над нареченим прямо в літаку-пасажири розкрили роти

Також Знай писавши, жінка з 65% опіків тіла на півроку залишилася одна з двома дітьми через роботу чоловіка: "вірила ,що не виживу без нього"