На долю австралійки Турії Пітт випало чимало випробувань. Ще у 2011 році, коли їй було 24 роки вона стала жертвою пожежі і отримала 65% опіків тіла. Вона довгий час провела в реанімації, і медики не давали їй жодного шансу. Однак, їй вдалося вижити, зокрема завдяки підтримці її коханого Майкла. Він був поруч на всіх операціях, і разом з Турією пройшов складний шлях.

Однак, цього разу Турію Пітт чекали нові випробування. Їй довелося самій виховувати дітей, поки її коханого Майкла не було поруч шість місяців. У своєму блозі під назвою "Він пішов до п’ятниці", Турія пояснила, як їй вдалося обійтися без чоловіка.

Instagram/Turia Pitt
Instagram/Turia Pitt

"Отже, близько семи місяців тому Майкл влаштувався пілотом гелікоптера в Квінсленді. Він отримав роботу у вівторок, а до наступної п’ятниці він уже був у Кернсі. Я залишилася вдома з двома хлопцями. На півроку", — написала Турія.

Жінці іноді допомагали члени сім'ї та няні, однак вона зізналася, що все ж їй було дуже важко. Часто на вечерю у них була піца з найближчого ресторану, а у будинку був безлад, при цьому вона почувалася "втомленою та вередливою".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"О 2 годині ночі, коли Рахіті прокинувся вчетверте через те, що у нього прорізувалися зуби, або коли у Хакаваї почалася істерика, тому що я не дозволила йому дивитися черговий епізод Rainbow Rangers, була лише я", — написала вона.

Не дивлячись на те, що Майкл влаштувався на роботу своєї мрії, Турія сказала, що його від’їзд викликав у неї багато хвилювань. Довгий час коханий був для неї "коконом та безпечним місцем".

"Він був зі мною кожну операцію, кожну довгу ніч, кожну темну пору і кожен хороший час. Він настільки присутній у моєму житті, що з роками я повірила, що не зможу вижити без нього. Отож, останні шість місяців самостійного виховання дітей для мене були складними", - каже вона.

Instagram/Turia Pitt
Instagram/Turia Pitt

Турія розповіла, що повільно, день за днем, вона розвивала впевненість у собі, долаючи перешкоди, вирішуючи проблеми та просто розуміла, як робити речі самостійно. Вона кожного разу бралася за те, що раніше вважала занадто складним для неї, і раділа, коли все виходило.

І це змусило її сказати іншим жінкам, які відчували труднощі, що вони можуть робити те, на що ніколи не наважувалися, бо були впевнені що не здатні.

"Шлю тобі всю мою любов. Ти більш здібний, ніж ти думаєш, друже. І ти можеш робити важкі речі", - написала вона в кінці свого блогу.

Нагадаємо, під Харковом бригада "швидкої" більше кілометра волочила пацієнта на хозвізочку: "Тепер є в арсеналі..."

Також Знай писав, жінка робила селфі в той час, поки її машина йшла під воду: говорить, що не проти повторити

Раніше Знай повідомляв, жінка справила нужду на вулиці, посеред дітей і пенсіонерів, сусіди лютують: "Дивилася в очі і какала"