Хав'єр завантажує в TikTok моторошні відеоролики, на яких показані будівлі і місця без будь-яких ознак людей або тварин. Чоловік наполягає, що він сам застряг у «паралельному світі».

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Людина, яка стверджувала, що він є Мандрівником у часі з 2027 року, стверджує, що він був у пастці постапокаліптичного світу протягом 340 днів.

Хав'єр опинився "в пастці" в паралельному світі на початку 2021 року після того, як зрозумів, що він був «експериментом з подорожі в часі з 2027 року», наполягає він.

Пост ТикТок
Пост ТикТок

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

З тих пір він документує своє повсякденне життя в порожньому іспанському місті Валенсія, завантажуючи в TikTok відеоролики, на яких видно будівлі і місця без будь-яких слідів людей або тварин.

Він відсвяткував Новий рік на самоті в місті і написав: "День 340. Я один у світі, я об'їхав міста і багато іншого. Що може зі мною відбуватися?"

У кліпі він показує порожню вулицю під своєю квартирою, і, як не дивно, ніхто не ходить і не їде по дорозі, але в деяких інших квартирах навпроти його будинку горить світло.

Пост ТикТок
Пост ТикТок

Потім він каже, що подорожував по інших містах - Барселоні, Мадриду, Валенсії, Малазі і Севільї.

Авантюрист також знімає себе, що стоїть біля музичного коледжу Берклі у Валенсії і показує себе перед дзеркальними вікнами.

Він запитує: "З якої частини світу ви мене підтримуєте?"

Відео Хав'єра набрало тисячі переглядів, оскільки глядачі поділилися своїми сумнівами з приводу моторошних сцен, які вони побачили в кліпі.

Пост ТикТок
Пост ТикТок

Раніше Хав'єр пояснив, як він "опинився в паралельному світі".

"Я прокинувся один в лікарні у Валенсії. Я виявив, що існує зв'язок між 2021 і 2027 роками. Люди в 2021 році могли бачити предмети, які я залишив у місті, але люди не могли бачити мене, а я не міг бачити їх", - сказав він.

Нагадаємо, що чоловік заявив, що він з майбутнього і заявив про позаземну цивілізацію.