Так звані "мандрівники в часі" штовхають людей в соціальні мережі з дикими прогнозами майбутнього на 2022 рік, які варіюються від надуманих до абсолютно божевільних.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Люди, які стверджують, що мають можливість подорожувати в часі, використовують свої платформи в соціальних мережах, щоб ділитися всілякими теоріями змови про те, що їх чекає в майбутньому.

TikTokers можуть мати мільйони підписників, які ловлять кожне їх слово, і за ці роки вони придумали багато чого.

Один з таких людей стверджував, що Земля "зануриться в темряву" і піраміди будуть літати по небу, а інший стверджував, що бачив динозаврів в 2300 році.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Один TikToker опублікував відео, в якому стверджується, що 2 лютого буде виявлено місто Атлантида, повністю створений грецьким філософом Платоном.

У ролику @aesthetictimewarper каже: "Атлантида виявлена в Атлантичному океані, де мешкають люди і риби".

Атлантида
Атлантида

Не вдаючись в подробиці про те, як на землі буде виглядати «життя людини і риби», він каже, що в тому ж місяці вийде знаменитість і визнає, що вони інсценували свою смерть.

Крім цього, при катастрофічному повороті подій передбачено, що дуже високі інопланетяни вторгнуться на нашу планету і почнуть війну з людством.

За словами користувача tiktok @futuretimetraveller, у 7-футових монстрів, очевидно, будуть "черепи довгої форми", "темно-сірого" кольору і "спотворений" вигляд.

Хоча спочатку ми, звичайні люди, миролюбні, вони, очевидно, спровокують нас і розпалять "безліч міжпросторових воєн".

У розповіді так званий мандрівник у часі сказав: "Те, що ви називаєте інопланетянами, вперше з'явиться на землі в наступному році. Точна дата їх першого виявлення - 24 травня 2022 року".

Міжпланетна війна
Міжпланетна війна

Ще одна катастрофа, яку ми можемо очікувати в 2022 році, - це виверження супервулкана, достатньо потужного, щоб викликати масове вимирання, за словами так званого мандрівника в часі.

У відео TikTok @thatonetimetraveler, схоже, стверджує, що вулкан Йеллоустоун вибухне 4 липня, що відзначається в США як День незалежності.

Він каже людям "побудувати бункер", переконатися, що у них багато припасів, і "залишатися в безпеці".

Експерти заявили, що ймовірність виверження Йеллоустоуна "надзвичайно мала" в наступні тисячоліття, а гігантський вулкан не вивергався вже 640 000 років.

На більш радісній ноті, очевидно, що в 2022 році буде знайдено нову загадкову морську істоту.

Нам вже належить боротися з вулканом і вторгненням інопланетян, тому приємно знати, що 14 жовтня світ може святкувати наукове відкриття на століття. Якщо вірити в те, що стверджує інший "мандрівник у часі".

Інопланетянин
Інопланетянин

TikToker @authentictimetraveler стверджує, що він існує з 2582 року, і часто робить відеоролики з передбаченнями майбутніх подій, свідками яких, за його твердженнями, були наші часові рамки.

У ролику йдеться: "14 жовтня 2022 року морські біологи відкриють новий вид".

Нагадаємо, що чоловік повідомив, що він з майбутнього і попередив людство.