TikToker, який стверджує, що він з майбутнього, попередив, що люди вступлять в контакт з підземними інопланетними видами влітку 2022 року в списку трірр-дат, яких слід побоюватися

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

"Мандрівник у часі" в TikTok попередив своїх послідовників, що людська раса зробить своє перше відкриття інопланетного життя всередині Землі.

Анонімний чоловік "з майбутнього", відомий під ніком @pasttimetravel, дав список важливих дат на 2022 рік, який швидко став вірусним, коли почався новий рік.

Відео з заголовком "Запам'ятай ці дати..." попереджає про катастрофічний рік з виверженням вулкана 15 березня і зникненням пасажирського літака 28 червня.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Пост в ТикТок
Пост в ТикТок

У ньому говорилося: "Мене вважали фальшивим мандрівником у часі, але я можу довести, що це не так. Запам'ятайте ці три дати, і я зможу довести, що я справжній... 15 березня 2022 року відбувається виверження вулкана, яке створює хмару попелу навколо половини світу. 28 червня 2022 року літак пропадає на місяць і повертається, але всі в літаку кажуть, що це було всього три години. 2 серпня 2022 року ми встановили контакт з підземною цивілізацією".

Але серед трьох дат було попередження про те, що 2 серпня людство виявить підземну цивілізацію.

Пост в ТикТок
Пост в ТикТок

Понад 3,5 тис.осіб відреагували на низку диких заяв, які залучили понад 200 тис. переглядів у дуже роздільних дебатах про те, чи можуть ці заяви бути реальними.

Один уважний користувач зауважив: "ці дати всі у вівторках".

Нагадаємо, що мисливець стверджує, що випадковим чином зняв інопланетянина.