Дівчина Ешлі Кінг дуже хотіла собі тату у вигляді павутини на плечах, проте "майстер" вирішив додати сотні "ліній" до свого дизайну. У Мережі вже жартують, що дівчина замість павутини отримала справжні "зябра".

Про це Ешлі Кінг розповіла у відеозверненні в одній із соціальних мереж.

Ешлі Кінг, скріншот: TikTok
Ешлі Кінг, скріншот: TikTok

Ешлі хотіла зробити дві татуювання у вигляді павутини на проміжку між ключицями, але все пішло не так, коли вона побачила справжнє татуювання на своєму тілі.

Вона опублікувала відео, яке стало "вірусним", і поділилася фотографією оригінальної татуювання, яку хотіла зробити, сказавши: "Я хотіла це, але не вийшло".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Майстер тату не зміг надати точний дизайн і додав в павутину свої лінії. 22-річний хлопець заявив:"минуло багато часу з тих пір, як це сталося, і я так ненавиджу це, але це те, що я отримую за те, що не допрацьовую зі своєю моделлю".

Ешлі Кінг, скріншот: TikTok
Ешлі Кінг, скріншот: TikTok

Тепер у Ешлі є тільки один вихід. Дівчина хоче все це жахіття, яке схоже на "зябра" просто повністю забити чорною фарбою. Такі "чорні" плями ми часто можемо бачити на пляжі, в спортзалі або просто влітку, коли вони видно на людях.

Це доводить, що тату не завжди виходять ідеальними і люди просто псують свою шкіру. Ешлі в відео так і сказала, що у неї є план перетворити малюнок на "чорне татуювання".

Раніше повідомляли, трагічна смерть "Zombie Boy" після татуювань черепа і мозку, які принесли йому всесвітню популярність.

Як повідомляв Знай.uа, чоловік віддав мамі своєї дівчини нирку, а та кинула його у відповідь і вийшла заміж за іншого.

Знай.uа писав, "Моя шкіра рветься": 17-річний підліток набила татуювання в спальні незнайомого чоловіка, але швидко про це пошкодувала.