25-річна Девон Біркетт мала намір позбутися своєї "примарно-блідої шкіри" способом штучної засмаги, але була вражена, побачивши, як її шкіра зеленіє на очах, перетворюючи її "Шрека".

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Жінка мало не стала "людожером", коли вона перетворилася з білосніжки в Шрека, коли її шкіра стала зеленою після використання темного штучного засмаги.

Девон Біркетт, 25 років, вирішила побалувати себе домашнім сеансом, який включав в себе нанесення штучної засмаги.

Психіатр сподівався, що це додасть її "примарній шкірі" "золоте сяйво", але, на жаль, результати виявилися зовсім не казковими.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Після того, як Девон нанесла один шар мусу St Moriz відтінку Darker than Darker, вона сіла дивитися документальний фільм про вбивство.

Девон Біркетт
Девон Біркетт

На жаль, всього через дві години вона стала темно-зеленою і, подивившись вниз, побачила, що її ноги кольору хакі.

Девон показала своїх приятелів, які розреготалися і жорстоко порівняли її зі Шреком, коли вона подзвонила їм по відеозв'язку.

Після того, як її друзі висміяли її, вона стрибнула в душ і змила його з шланга, на щастя, залишивши її з досить «нормальним засмагою», хоча вона визнає, що «на ньому все ще був зелений відтінок».

Вона сказала: "Від природи я досить бліда — як привид. Мені подобається імітувати засмагу, так як з ним я відчуваю себе більш впевнено, мені подобається отримувати трохи золотого сяйва. Коли я засмагала, я робила все, що зазвичай роблю — отшелушивала і зволожувала — перед нанесенням мусу St Moriz Darker than Dark. Коли він розпилювався у вигляді мусу, він був звичайного коричневого кольору, але коли він потрапив на мою шкіру, він просто став зеленим. У мене були ноги на кавовому столику, і коли я подивилася на свої ноги, вони були дуже, дуже зеленими. Я схопилася і подивилася в дзеркало, і саме тоді я помітила, яке у мене було зелене обличчя, я була схожа на Шрека".

Ванна
Ванна

На щастя, крім ніжної критики, яку вона отримала від своїх друзів, Девон більше не схожий на мультяшного людожера.

І, на щастя для неї, цей досвід, здається, не відвернув її від штучного засмаги в майбутньому.

Нагадаємо, що юна дівчина хотіла татуювання павутини, а отримала щось інше.