Генрі Родрігес-Венесуельський батько і художник-татуювальник, який витратив понад 30 000 фунтів стерлінгів на модифікації тіла і татуювання, щоб зробити себе схожим на суперлиходія Marvel Червоного Черепа.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Чоловік пішов на все, щоб виглядати як лиходій Marvel Червоний Череп — йому відрубали ніс і вставили в голову роги.

Венесуельський батько і художник-татуювальник Генрі Родрігес витратив понад 30 000 фунтів стерлінгів на модифікації тіла.

Йому також зробили татуювання на обличчі, щоб він виглядав як вигаданий нацистський суперлиходій з коміксів "Капітан Америка".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Генрі Родрігес
Генрі Родрігес

"З дитинства мені завжди подобалося все незвичайне, екстраверт, я фанатик коміксів і люблю Всесвіт Marvel", - сказав Генрі.

"З цієї причини я вирішив бути тим, хто я є зараз, і я відчуваю себе добре. Це найголовніше. Я хотів перетворитися на цього дивного комічного персонажа, яким я дійсно захоплювався з дитинства", - поділився чоловік.

Червоний череп
Червоний череп

Червоний Череп вперше з'явився в 1947 році, як нацистський агент, заклятий ворог героя Marvel Капітана Америки.

Хьюго Уівінг зіграв персонажа у фільмі 2011 року "Перший месник", Росс Маркуанд озвучив персонажа у фільмах "Месники: Війна нескінченності" в 2018 році і "Месники: фінал" в 2019 році.

Генрі завантажив у свій Instagram безліч фотографій, що детально описують його подорож, в тому числі фотографії самого себе до всіх процедур.

Генрі Родрігес
Генрі Родрігес

Очі 42-річного чоловіка витатуйовані чорним кольором, а в голову, щоки і брови вставлені імплантати.

Він також переніс хворобливу операцію з видалення частини носа і ампутації мочок вух.

Генрі Родрігес
Генрі Родрігес

Він сказав: "Я відчуваю, що між цим персонажем і мною є подібність щодо особистості та ставлення. Важливо сказати, що єдине, що у мене з ним спільного - це його нацистська ідеологія. Що стосується його зовнішності, мене завжди приваблювала ця унікальна форма, його екстравертна особистість і унікальність".

Нагадаємо, що Скарлетт Йоханссон вперше показала себе після пологів.