У сільській школі встановили вуличний біотуалет просто у коридорі. Через нестерпний сморід, школярі відмовляються сидіти на уроках.

Повідомляється, що вуличний туалет у коридорі встановила адміністрація школи. У Telegram-каналі розмістили інформацію, у якій зазначається, що мешканці селища жаліються на туалет. У переписці запитують, чи справді цей туалет знаходиться у школі, на що отримують ствердну відповідь.

Біотуалет у школі. Фото: Telegram
Біотуалет у школі. Фото: Telegram

"Учні скаржаться на неприємний запах у безпосередній близькості з "туалетом", - зазначають у публікації, і цей запах не схожий на те, як пахнуть "знання".

У адміністрації школи запевняють, що це тимчасове явище, адже у санвузлі відбувається ремонт. Але ж всі побоюються відомої приказки, яка говорить, що нема нічого довшого, ніж встановлене щось "тимчасово".

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Біотуалет у школі. Фото: Telegram
Біотуалет у школі. Фото: Telegram

"В одному з будівель нашої школи зараз відбувається ремонт санвузла, тому адміністрація установи була змушена поставити біотуалет на час ремонту", - зазначили вчителі школи.

Також підкреслюють, що у разі, якби не встановили цей туалет, то всім треба було бігати до іншого приміщення.

"Зараз ми вже звикли до цієї "будки" і чекаємо на закінчення ремонту", — заявили в школі.

Ймовірно дорослим до цього явища звикнути легше, а діти та батьки дітей ставляться до біотуалета у школі з підозрою, та заявляють що у школі не дотримуються санітарних норм.

Такий туалет має бути як мінімум за метр від будівлі. Школа знаходиться у Приморському краї Росії.

Біотуалет у школі. Фото: Telegram
Біотуалет у школі. Фото: Telegram

Нагадаємо, раніше луцькі школярі побилися після уроків через дівчину.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Міносвіти заявили про зміни в ЗНО чекають старшокласників, та коли відбудеться пробна та основна сесія ЗНО.

Також "Знай.ua" писав, що життя в окупованому Донецьку - кадри страхітливі: гори сміття, іржаві маршрутки