Стало відомо про інцидент, який стався в місті Луцьк зі школярами. Вони влаштували бійку за дівчину, і все потрапило на відео.

Новий пост був опублікований в Telegram- каналі всевидюче око, де регулярно розповідають про різні інциденти, які відбуваються по всій країні. Прямо як цього разу.

У Луцьку школярі вирішили влаштувати бійку після навчання, і все через дівчину. Звичайно ж, все було знято на відео, і пізніше опубліковано в мережу.

При цьому, по всій видимості правил ніяких не було. Один з них повалив хлопця на сніг, і почав бити ногами по всьому тілу, а також по голові-абсолютно не шкодуючи. Судячи з ролика, хлопця звуть Тіма, і що йому загрожує після розголосу даного інциденту-невідомо.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Бійка в школі, фото: скріншот
Бійка в школі, фото: скріншот

"У Луцьку школярі влаштували махач через дівчину. Один боєць постраждав, довелося везти до паладинів. Категорично не повторювати, ми проти застосування фізичної сили, пост несе виключно новинний характер" - йдеться в повідомленні під постом.

Користувачі в коментарях почали писати, що думають про це:

"Ну і дибіл, дівчат багато, а ти у мами один";

"Битися за шкури? Наскільки ж потрібно бути розумово відсталим...";

"Ось ця подія";

"У нас такі махачі майже кожен день";

"Реальність така що треба пацанів віддавати на єдиноборства з 7 років-щоб вміли захищати свої інтереси і не страждали в школі від хуліганів. Вмів би менший битися - не лежав би на землі";

"А мій син коли в школу ходив, таку сходку в 8Ом класі до бійні не допустив, намагалися пацани з його класу побитися, вся школа зібралася подивитися. Вчителі досі згадують. Всі дивилися і один Андрій розвів б'ються".

Скріншот коментарів, фото: Telegram
Скріншот коментарів, фото: Telegram

Скріншот коментарів, фото: Telegram
Скріншот коментарів, фото: Telegram

Нагадаємо, що жінка "захистила" дочку від Сніжків, накинувшись на школяра: в суді сказала, що сам послизнувся

Раніше повідомлялося, що в Одесі школярі влаштували масове побоїще на Великдень, троє у важкому стані

Також, одурманені карантинами українці побилися в черзі в лікарні: не гірше Мортал Комбат