100-річна Елла Блюменталь, яка пережила Голокост розповіла свою неймовірну історію життя. Жінка поділилася, як їй вдалося вижити, і як вона страждала через переслідування нацистами. Про це пише портал people.

Елла Блюменталь розповіла, що народилася в Польщі і була дуже щасливою дитиною, але лише до тих пір, поки нацисти не вторглися в її країну. Вона втратила всіх рідних, залишилася тільки племінниця Рома. Жінка поділилася, що до 1945 року пробула в концтаборі Берген-Бельзен, в якому загинуло не менше 52 000 осіб.

Елла Блюменталь. Фото: people.com
Елла Блюменталь. Фото: people.com

"Я втратила все, що у мене коли-небудь було. Я втратила майже всіх, кого коли-небудь любила. Я, як і мільйони інших, стала жертвою злісної пропагандистської машини, на яку покладалися нацисти для просування своїх підступних планів", - розповіла Блюменталь.

Незважаючи на всі труднощі і страждання жінка вижила і дожила до 100 років. За її словами вона ніколи не втрачала надії, що зможе почати нове життя. І все вийшло. Зараз Блюменталь живе зі своїм чоловіком в Південній Африці, де сьогодні є знаменитою матір'ю, бабусею і прабабусею.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Елла Блюменталь досі пам'ятає страшні події дитинства і не розуміє, як і чому вона змогла вижити. Втім, всі жахи тих років вона ховає за посмішкою, яка не сходить з її обличчя, адже зараз вона по-справжньому щаслива.

Нагадаємо, що Українка пішла захищати рідну землю, а чоловік кинув її з малою дитиною на руках.

Також Знай писав, що підліток звів рахунки з життям після невдалого возз'єднання з батьками, які його продали.

Крім того повідомлялося, що світові зірки спорту підтримали вгодованого школяра після хвилі ненависті.