Постачальники блакитного палива оновили тарифи на лютий 2022 року. Так, ціни коливатимуться в межах від 7,70 гривні до 11,99 гривні за кубометр, залежно від регіону. Про це повідомляє "ГазПравда".

Газопостачальні компанії оприлюднили нові тарифи на блакитне паливо для населення, які діятимуть у лютому 2022 року. Зазначається, що ціни коливатимуться в діапазоні 7,70-11,99 гривні за один кубометр, залежно від Постачальника. Велика частина постачальників встановили ціни нижче 8 гривень.

Газ, скріншот: Youtube
Газ, скріншот: Youtube

Найменше доведеться платити українцям, які є клієнтами компанії "Еру Людям", оскільки вона знизила ціну на газ до 7,70 гривні за кубометр, що є найвигіднішою пропозицією. Також серед найдешевших постачальників компанія "Енерджі Трейд Груп", яка пропонує газ по 7,79 гривні за кубометр. Компанія "Нафтогаз" тариф на блакитне паливо не змінила - 7,96 гривні за куб.

Тарифи на газ. Фото: скріншот gazpravda
Тарифи на газ. Фото: скріншот gazpravda

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Найвищі суми в платіжках отримають клієнти компаній "Юніверсгаз" і "Стрийнафтогаз", які встановили тарифи на рівні 11,40 і 11,99 гривні за кубометр відповідно.

Нагадаємо, що українцям розповіли, як зберегти бюджет при оплаті ЖКП: можна заощадити до 80 гривень на одній платіжці.

Як повідомляв Знай.ua у Національному банку українці підрахували, як зростуть ціни на їжу і комунальні послуги в 2022 році.

Раніше повідомляли, що продуктовий кошик "схудла": українці порахували, чи може прожити одна людина на 2393 гривні на місяць. Українці запропонували чергове нововведення, яке пов'язане з грошима.