Міський дослідник виявив страхітливий будинок, від якого мурашки біжать по спині, коли видно звисають зі стелі хребці.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Міський дослідник увійшов до покинутого будинку, який називають "будинком хребта".

Анонімні німецькі дослідники, відомі як Urbexer-Geocaching, увійшли в будинок і виявили кімнату, заповнену шипами, що звисають зі стелі.

Стіни навколо будинку були покриті графіті, а деякі кімнати повністю зруйновані.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Собачі хребці
Собачі хребці

Але пара дослідників потребувала відповідей на таємничий декор хребта і продовжувала шукати будинок у пошуках доказів, боячись найгіршого.

І, як виявилося, вони мали рацію, коли турбувалися, оскільки серед інших листів, що належать колишньому жителю, вони виявили безліч нагород з виставок собак, які доводять, що колись тут жили тварини.

Дослідник повідомив своїм підписникам у Facebook: "У власника було багато собак - німецьких доів. Ми знайшли кілька листів про високі рахунки, які власник не сплатив. Коли я намагався знайти інформацію про власника, ми нічого не знайшли. Може бути, рахунки занадто високі, і він нічого не може собі дозволити. Ми припускаємо, що він кинув все і втік".

Собачі хребці
Собачі хребці

Не підтверджено, що власник втік через фінанси і чи мав він якесь відношення до долі тварин.

Однак люди з групи "Покинуті красені" в Facebook попередили дослідників, щоб ті "подзвонили священику", якщо вони не належать собакам.

Нагадаємо, що у мережі показали забавного пса, який псує всі фотографії.