Китайська блогерка любить фотографувати своїх собак, проте одна з них постійно "псує" кадр. Про це повідомляє портал thevillage.

Го Кікучі живе в Гонконзі і є власницею чотирьох собак породи шиба-іну: Кіко, Саша, Ніна і Момо. Вона регулярно фотографує своїх псів і виставляє в Instagram. Однак одна з них на ім'я Ніна постійно псує кадр.

Собака постійно закриває очі, позіхає, відвертається спиною. Пес поводиться як друг, який постійно псує кадр.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

" яка мила Підбірка😍 😍 😍 😍"; " думаю, вона дає йому якусь команду😂 😍"; " милі новини❤️😍 ✨"; " аааааа, прекрасно! Там, де спиною, особливо 😂❤️"; "це мій чоловік на всіх своїх фотках з друзями"; " він чудовий. Біла ворона 😂 в хорошому сенсі. Треба виділятися і відрізнятися. 🔥 "; "Натягнуті куточки рота у собак часто говорять про дискомфорт. Бачу тут не милих собак, а собак, яким було не ок під час зйомки. А ще сигнали дискомфорту-Облизування і оскал :(", - повідомляють Передплатники.

Нагадавши, українським підліткам виплатять" ковідну тисячу " після вакцинації: Кабмін назвав умови. Володимир Зеленський поставив завдання перед українським урядом

Також портал Знай.иа повідомляв, що хлопчика змусили скупатися в крижаній ополонці при -26: дитина виривалася і плакала, але мама була невблаганною. Подія трапилася в місті Комсомольськ-на-Амурі в Хабаровському краї, за іншою інформацією-в селищі Юність.

Як повідомляв Знай.иа, чарівний спецназ, якому захоче "здатися" кожен: топ найкрасивіших жінок в армії з чоловічим характером і добрим серцем.