Поступово добігає кінця другий зимовий місяць - січень, який забирає за собою свята і небажання до стабільності в погоді, по відношенню до українців.

Було холодно, тепло, дуже багато снігу, прохолодно і бридко через сильні вітри; спокійно і неспокійно, якщо говорити про політичну ситуацію в країні і навколо. Але мова йде про погоду, тому ми поділимося прогнозом, який вже був виставлений синоптиками на п'ятницю, 28 січня.

Погода в Україні, фото "Фокус"
Погода в Україні, фото "Фокус"

Відомий синоптик Наталка Діденко теж трохи висловилася про те, якою буде ця п'ятниця.

"В Україну знову йдуть сильний вітер, опади і налипання мокрого снігу. Атмосферні фронти циклону на ім'я Marie принесуть до нас сніг, мокрий сніг, на півдні - з дощем. Місцями очікується налипання мокрого снігу. Вітер південно-західного напрямку буде задувати і завівати до штормового на Заході, Півночі. А в центральних областях, на Сході і півдні ще побуде помірним, однак і там в суботу посилиться до 15-20 метрів за секунду", - пише вона.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У п'ятницю, 28 січня 2022 року, ситуація йде наступним чином — стовпчики термометрів покажуть — -3℃ ...+5℃ вдень і -9℃ ...+2℃ вночі у всіх областях. Вітер на рівні 7-12 метрів в секунду (західного, південно-західного напрямку). Температура повітря в Києві буде близько 0℃ ...+2℃ вдень, вночі 0℃ ...+2℃.

Погода в Україні на 28 січня, скріншот: Укргідрометцентр
Погода в Україні на 28 січня, скріншот: Укргідрометцентр

Нагадаємо, "тріскучий" рекордсмен: лютий мороз -32 зафіксували у гірському селі на Буковині - вперше за цю зиму

Як повідомляв "Знай.ua", білі - на весілля, чорні - на похорон: як створювали легендарні карпатські гуні-коцовані, і де їх тепер шукати

Знай.ua писав, обережніше на дорогах: ДСНС оголосила перший рівень небезпеки в Україні