Прийшов час поговорити про безпеку "братів наших менших". Українці вимагають заборонити продаж і використання отрути, яка тягне за собою загибель кішок при поїданні отруєних гризунів, інсектицидів, небезпечних для бджіл.

Про це стало відомо завдяки новому зверненню громадян на офіційному порталі українського президента president.gov.ua.

Кішечки, скріншот: YouTube
Кішечки, скріншот: YouTube

"Труїти кішок не можна, а труїти кішок травленими мишами можна. Зброя вільно не продається, тому різноманітна отрута продається на кожному розі і в Інтернеті, а також і заборонена? І коштує копійки!

Крім отрути є інші способи позбутися від гризунів: кішки, мишоловки (живоловки), ультразвукові. Відлякувачі, заховати продукти, замість свиней і птиці завести корову (сіно мишам не дуже подобається).

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Необхідний також ТВ канал про тварин, щоб прилаштовувати бездомних і просвіщати народ, тварин вбивають не тільки через жорстокість, але і незнання. Люди люблять про тварин і канал отримає прибуток від реклами. Потрібні також пересувні стерилізаційні пункти і хоча б 1 на область Державний притулок для кішок.

При мовленні ТБ каналу притулки будуть самоокупатися. Прошу також заборонити продаж і використання інсектицидів, небезпечних для бджіл. Врятуйте і збережіть! Кожен має право на життя!",- пише Надія Гринь.

Петиція Надії Гринь, скріншот: president.gov.ua
Петиція Надії Гринь, скріншот: president.gov.ua

Важливо зазначити той факт, що для офіційної відповіді від глави держави петиція повинна зібрати 25 тисяч підписів громадян.

Раніше повідомляли, платне пробне тестування ЗНО-2022, дати та терміни проведення: все, що потрібно знати абітурієнтам.

Як повідомляв Знай.uа, парковок не вистачає, об'їхати неможливо: у Києві збираються брати гроші за в'їзд в центр.

Знай.uа писав, штрафи і покарання - онлайн: після скорочення професій для обліку в ЗСУ українкам дали час на підготовку.