Стало відомо про інцидент, який стався в лондонській підземці. Там травмований Лебідь паралізував роботу метро на півтори години.

Потрапив він на станцію в годину пік, коли там було багато людей, і всі кудись поспішали. Керівництву метро довелося зупинити навіть чотирнадцять поїздів.

Про це повідомила зоозахисна організація London Wildlife Protection.

"Ще один насичений день для наших рятувальників! Найбільше уваги отримав травмований лебідь на залізничній колії " - йдеться в повідомленні.

Сидів він на рейках в період, коли підземка найсильніше перевантажена - Година пік, а саме 17.30 до 19. Півтори години знадобилося на те, щоб його врятувати.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

За всім цим спостерігали пасажири. Вони були стурбовані за долю лебедя, але при цьому не могли дістатися додому.

До слова, всі вони дбали про те, щоб він не наближався до електрифікованої рейки на 750 вольт.

В організації надали необхідну допомогу лебедю, і вже наступного дня його випустили на свободу. Як саме він опинився на станції - ніхто не знає. Це ще належить попереду з'ясувати.

Лебідь, фото: вільне джерело
Лебідь, фото: вільне джерело

На щастя все закінчилося благополучно, і тепер життю лебедя нічого не загрожує, а ось місцеві жителі надовго запам'ятають цю ситуацію, і будуть ще довго сміятися.

Нагадаємо, що 160-кілограмовий лев Рома замінив українцю домашнього котика: гуляє біля бару і лякає людей, щоб не пили багато

Раніше повідомлялося, що бедний пес застряг головою в пластиковій пляшці і ледь не загинув від голоду: як звільняли пухнастика

Також, уряд прирівняв домашніх тварин до повноправних членів сім'ї.