Вакциновані підлітки можуть розраховувати на ковідну тисячу. Про це повідомляється на сайті президента.

Володимиром Зеленським було поставлено завдання для Кабміну про підготовку виплати однієї тисячі гривень в рамках "єПідтримка" українцям віком від дванадцяти до вісімнадцяти років, які пройшли повний курс вакцинацію.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що 6,7 мільйона наших співвітчизників подали заявку на отримання тисячі гривень. Вже було перераховано вісім мільярдів гривень. Кошти виплачують вісім банків, а також п'ятнадцять приєднуватися.

Володимир Зеленський, скріншот: YouTube
Володимир Зеленський, скріншот: YouTube

"Наразі проти COVID-19 в Україні вакциновано 14,8 млн осіб, з яких 13,98 млн отримали дві дози. 9 січня відкрилася можливість щеплення бустерною дозою. І на сьогодні додаткову дозу отримало 20 тисяч осіб",- повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Вакцина. Фото: UN News
Вакцина. Фото: UN News
Вакцина. Фото: UN News

Зазначимо, що проти коронавірусу вакциновано близько п'ятнадцяти мільйонів українців, з яких чотирнадцять мільйонів - дві дози. Також третя бустерна доза отримана двадцятьма тисячею чоловік.

Раніше повідомляли, у 2022 році зарплати чиновників планують підвищити: хто в Кабміні отримуватиме понад 40 тисяч гривень.

Нагадаємо, новий штам коронавірусу "Омікрон" вже косить молодих: лікар розповів про перші симптоми-втома , прискорений пульс і температура. Про це стало відомо завдяки заявам голови медичної асоціації ПАР Анжеліки Кутзе

Також Знай повідомляв, штраф 360 гривень або півроку позбавлення волі: водіїв, які їздять "на газу", попередили про нові покарання. Депутати Верховної Ради планують пом'якшити покарання.