Манікюрниця з Броварів встановила рекорд, створивши найдовші нігті, для цього їй знадобилося тисячі стразів та пів кіло гелю.

Подія відбулася 26 січня, тривалість створення двометрових нігтів із пів кілограма гелю та тисячі стразів зайняло три години. Рекорд встановила манікюрниця, з 18-річним досвідом роботи в нейл-арті, Вікторія Бондаренко. Про це розповіли в сюжеті на "1+1".

Попри те, що гарними такі довгі нігті назвати важко, люди, які наважуються на такий експеримент, заслуговують на увагу. У Книзі Рекордів Гіннеса має цілий розділ рекордів, пов’язаних із найдовшими нігтями.

Встановлення рекорду. Фото: Facebook
Встановлення рекорду. Фото: Facebook

Вікторія розповіла, що спочатку хотіла зробити один найдовший ніготь, але в організації, яка слідкує за встановленням рекордів заявили, що слід зробити п'ять нігтів. За словами майстрині, це для неї не проблема.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Встановлення рекорду. Фото: Facebook
Встановлення рекорду. Фото: Facebook

Манікюр, який створила жінка, називається Скарби Дракону, у ньому використані кольори - золото, ультамарин, білий алмаз та смарагд. Про це повідомила Лана Вєтрова на Facebook. Вона також надала декілька фотографій з самого процесу. Сумарно нігті, які створила майстриня довжиною майже десять метрів. Процес зафіксувала команда української Книги рекордів Гіннеса.

Встановлення рекорду. Фото: Facebook
Встановлення рекорду. Фото: Facebook

Світовий рекорд у цій царині складає 121 см.

Нагадаємо, раніше Міністерство охорони здоров'я України зареєструвало лікарський препарат для боротьби COVID-19.

Як повідомляв портал "Знай.ua", хокейну команду закидали плюшевими ведмедиками під час гри та встановили рекорд.

Також "Знай.ua" писав, що українець вакцинувався 27 разів і хоче ще, їздить містами й "випрошує" дози.