На одному з хокейних матчів зібрали рекордну кількість плюшевих ведмедиків, які передадуть у дитячі будинки.

Про це повідомили на офіційній сторінці команди "Hershey Bears" у Тwitter.

Так, стало відомо, що 22 січня хокейна команда Пенсільванії Hershey Bears провела свою щорічну гру "Teddy Bear Toss". Її суть полягає у тому, що після першого забитого голу глядачі закидують поле для гри плюшевими ведмедиками.

Скріншот допису
Скріншот допису

У команді зізналися, що цьогоріч побили свій попередній світовий рекорд, зібравши 52 341 м’яку іграшку на пожертвування. Зібрані плюшеві ведмедики будуть передані близько 25 місцевим благодійним організаціям.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Благодійна акція, скріншот
Благодійна акція, скріншот

За інформацією команди "Hershey Bears" за 21 рік проведення подібних заходів, вони зібрали близько 322 199 плюшевих іграшок. До того ж цього разу тисячі м’яких іграшок на ковзанці спричинили затримку гри на 30 хвилин. Hershey Bears завершили гру перемогою з рахунком 5-0 над Wolf Packs.

Благодійна акція, скріншот
Благодійна акція, скріншот

Зазначимо, що ця традиція була започаткована 29 років тому в 1993 році канадською юніорською хокейною командою Kamloops Blazers. Концепцію приписують директору з маркетингу команди Дону Ларсону. Однак інша канадська команда, Regina Pats, стверджувала, що традиція походить від них.

Нагадаємо, дають безкоштовне житло, харчування та засоби гігієни: у Мінсоцполітики пообіцяли допомогу найбільш незахищеним українцям

Також Знай писав, велика благодійна акція УПЦ: 200 дітей з різних куточків України прибули до Лаври на гала-концерт

Раніше Знай повідомляв, УПЦ передала 10 тис упаковок антибіотиків медикам на лінію розмежування на Сході України