У четвер, 27 січня, невелике потепління постукає у вікна українців. Температура повітря хоч і несуттєво, але все ж підвищиться, а ось вночі буде мороз. Опади очікуються практично на всій території України, тільки лише східні і південні області залишаться сухими.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +2 до -2 градусів, вночі температура триматиметься в межах від 0 до -5 градусів.

У центральних областях температура вдень від 0 до -3 градусів, вночі – від -4 до -8 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від -1 до -6, вночі – від -5 до -12 градусів.

У східних регіонах-вдень від -1 до -6, вночі – від -6 до -12. На півдні температура повітря - від 0 до -2 градусів вдень, нічна – до -5 градусів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Погода на 27 січня, фото Укргідрометцентр
Погода на 27 січня, фото Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди на 27 січня в Україні

27 січня відзначається пам’ять преподобних Ісаї, Сави, Мойсея. У давнину помітили, якщо в ніч на 27 січня на небі багато зірок, то незабаром буде тепло і сніжно; якщо ж зірок небагато, то буде негода і хуртовина. Білі хмари цього дня обіцяли мороз. Якщо зранку ворона розкаркалась, то слід чекати на заметіль. А якщо півні зрання закричали у морозний день, то холод скоро відступить.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться Клімат: що буде з Україною