В Україні повертається дистанційне навчання. Відповідний лист із рекомендаціями Міністерства освіти вже надіслало до навчальних закладів.

Як зазначається, зміна форми навчання стосуватиметься школярів 5-11 класів та студентів вищих навчальних закладів і професійно-технічної освіти. Їх планують відправити на "дистанційку". Орієнтовно, запровадити таку форму навчання планують від 27 січня по 25 лютого.

Причиною цього рішення є сплеск захворюваності на коронавірус в Україні.

“Незалежно від епідемічної ситуації, відвідування закладів освіти здобувачами дошкільної освіти, учнями спеціальних закладів освіти та 1—4 класів ЗЗСО дозволяється. У листах зазначено, що необхідно провести додаткову роз’яснювальну роботу з колективами закладів щодо організації освітнього процесу в умовах карантину, а також організувати інформування працівників і здобувачів освіти про заходи, спрямовані на запобігання поширенню хвороби COVID-19”, — зазначають на сайті уряду з цього приводу.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Дистанційна освіта. Фото: Цензор.нет.
Дистанційна освіта. Фото: Цензор.нет.
Дистанційна освіта. Фото: Цензор.нет.

Нагадаємо, що з дивану легше? Українці порівняли роботу в офісі і дистанційно - усі плюси та мінуси. Як змінилося життя офісних співробітників після початку пандемії, і чому майже половина не хочуть повертатися до офісів.

Раніше повідомлялося, що зокращений графік і період карантину: українцям пояснили, як розраховують пенсії працівникам на шкідливому виробництві

Також, чи має право вчитель вимагати включити камеру: порада школярам на дистанційному навчанні.