Наші читачі пам'ятають, що ми постійно публікуємо молитви, які допомагають у важку хвилину. Є чудодійна молитва "Сім хрестів" - найкращий захист від усіх бід, вона найдоступніший із способів попросити Всевишнього про захист і заступництво.

Пропонуємо нашим дорогим читачам дізнатися, в який час потрібно молитися:

1. Якщо в родині починаються сварки, розбіжності.

2. У вас поганий настрій, постійна тривога.

3. Члени сім'ї стали часто хворіти.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Молитва, скріншот: YouTube
Молитва, скріншот: YouTube

Нерідко трапляється, що після появи у вашому будинку гостей починається змінюватися в гіршу сторону. Змінюється атмосфера, починаються конфлікти, ворожнеча. В цьому випадку вам допоможе молитва-оберіг, відразу прочитайте її.

Існує ще тип так званих "енергетичних вампірів", що харчуються життєвими силами інших людей. Після спілкування з ними людина позбавляється захисту – самопочуття різко погіршується.

Молитва "Сім хрестів" допоможе кожному, ставши надійним оберегом.

Для життя нашого тіла необхідна їжа, для душі – молитва. Не випадково священнослужителі кажуть, що світ стоїть на молитві. Святе слово здатне змінювати світ, воно має особливу силу. Найтонші вібрації, що направляються в простір, захищають нас і надійно оберігають.

Молитва-оберіг - своєрідний щит, що відображає все негативне, послане на нас. Щоб активувати захист максимально, замовте 7 церковних свічок.

Важливо правильний настрій. Не звинувачуйте себе у всіх існуючих бідах, женіть всі чорні думки від себе. Вищі сили самі знають, кого і як карати за те, що робили замах на чуже і будували підступи.

Дихайте спокійно, глибоко. Не поспішайте. Уявіть, як ваш будинок накривається прозорим коконом, що переливається від надлишку енергії. Всі свої сили направте на те, щоб розтягнути читання молитви над усіма членами сім'ї, огорнувши всі приміщення, всі його куточки.

Молитва "Сім хрестів"
Молитва "Сім хрестів"

Раніше повідомляли, глава УГКЦ Блаженніший Святослав попросив українців долучитися до Всесвітньої молитви за мир: "Де б ви не були".

Як повідомляв Знай.uа, митрополит Епіфаній поділився чарівною молитвою для захисту України у важкі часи: "Ми не одні-з нами Бог".

Знай.uа писав, "Бог ніколи не промахується": найсильніші настанови від афонських ченців, для міцного здоров'я і удачі.