Святитель Спиридон Триміфунтський входить в число найбільш шанованих святих, допомагаючи простим городянам в щоденних проблемах.
Йому завжди молилися про допомогу, як-небудь пов'язаної з роботою, житлом або грошима. І зараз ми пропонуємо ознайомитися з одним із звернень-з сильною молитвою про благополуччя, протягом якої Спиридона Триміфунтського просять пробачити гріхи і позбавити від душевних і тілесних Бід.

Молитва за дітей, кадр з відео
Молитва за дітей, кадр з відео

***
Про преблаженне святителю Спиридоні! Умоли благосердие Чоловіколюбця Бога, нехай не засудить нас за беззаконням нашим, але нехай створить з нами по милості своїй. Випроси нам, рабам Божим (імена), у Христа і Бога нашого мирне і безтурботне Житіє, здоров'я душевне і тілесне. Визволи нас від всяких Бід душевних і тілесних, від усіх томлінь і диявольських наклепів. Поминай нас у престолу Вседержителя і умоли Господа, нехай подасть багатьох наших гріхів прощення, безбідне і мирне Житіє, нехай дарує нам, кончини ж живота непостидния і мирния і блаженства вічного в майбутньому веце сподобить нас, так невпинно возсилаємо славу і подяку Отцю і Синові і Духу Святому, нині і повсякчас, і на віки віків.

І наостанок, нагадаємо про важливість здоров'я в такі нелегкі часи. Про міцне здоров'я завжди можна звернутися до Матрони.
***
Блаженна Стариця, Матрона Московська. Змилуйся і визволи мене від струпа і виразок, від рубців і виснаження, та додай мені православного терпіння. Відкинь хвороби гріховні і викладай мені сили духовні. Захисти мені від псування і проклять, від пристріту і корчі Горбатої. Пошли з небес заступництво вірне і визволи мене від діяння поганого. Хай буде воля твоя. Амінь.

Нагадаємо, собор Архистратига Михаїла 2021: суворі заборони свята, традиції і молитва архангелу Про захист

Як повідомляв "Знай.ua", священик УПЦ розповів, чому Господь допускає біди і нещастя

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Знай.ua писав, сьогодні віряни УПЦ вшановують ікону Богородиці «Відчайдушних Єдина Надія»