Бензин - 29,25 грн, а солярка - 26,84 грн: скільки українцям доведеться віддати за повний бак в лютому, розрахунки

Виходить, що тепер середні розрахункові ціни для бензину становлять 29,25 гривні за літр, для дизельного палива — 26,84 гривні за літр. Таким чином, середня вартість цих видів палива збільшилася на 1,33 грн/літр – для бензину і на 1,68 грн/літр – для дизельного палива відповідно.

З урахуванням граничних торгових націнок максимальна ціна на "звичайний" бензин в роздрібних мережах не повинна перевищувати 34,25 грн/л, на "звичайне" дизпаливо — 33,84 грн/л. Важливо пам'ятати, що останній раз ці дані оновлювалися в середині січня.

АЗС, фото: скріншот з відео
АЗС, фото: скріншот з відео

ФОПи зіткнулися з поліцейськими під Радою: є травмовані і затримані, нардепів вивели через підземний перехід

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

25 січня відбулася акція протесту за участю представників руху "SaveФОП", які вимагали прийняття Верховною Радою законопроекту №5866-1, спрямованого на захист спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності.

За даними ЗМІ, біля українського парламенту перебувають більше тисячі осіб. Правоохоронці порахували таку акцію аж ніяк не мирною і почали розганяти натовп, згодом чого сталося зіткнення і затримання мітингувальників. Всіх депутатів евакуювали з будівлі Ради через підземний перехід. Також відомо, що на даний момент затримано більше 20-ти протестувальників.

Акція протесту ФОП, скріншот з відео
Акція протесту ФОП, скріншот з відео

Донька онкохворої Анастасії Заворотнюк з "Моєї прекрасної няні" нарешті розповіла правду про стан матері: "Це маячня..."

Дочка артистки Анна намагається не коментувати стан здоров'я мами і не розкривати подробиці лікування, але цього разу вона не стрималася під гнітом різних чуток і вирішила заявити про правду. Зовсім недавно від ЗМІ надійшло повідомлення про те, що актриса перестала розмовляти і втратила голос, а лікарі і зовсім не дають обнадійливих прогнозів.

Це викликало велику хвилю тривоги серед шанувальників артистки. Вони звернулися до неї і попросили спростувати чутки, але її обурили навіть такі припущення і домисли.

Анна Заворотнюк, фото: Instagram
Анна Заворотнюк, фото: Instagram

Кривдника "Холостячки" Злати Огнєвіч затримала поліція: переслідував і погрожував розправою протягом 3 років

Зовсім недавно Злата показала всім своїм шанувальникам обличчя свого кривдника, який переслідував її протягом 3 років і всіляко погрожував. Відеоролик вона розмістила в своєму Instagram і звернулася до всіх чинних властей в Україні, включаючи Президента Володимира Зеленського, щоб вони нарешті звернули увагу на її проблему.

Судячи з усього, вона домоглася її рішення, адже чоловіка після 2 днів з публікації відео затримала поліція. Правоохоронці встановили його особу. Ним виявився 40-річний уродженець Черкаської області, який на даний момент проживає в Києві. Його підозрюють у скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч.1 статтею 129 КК України, тобто - погроза вбивством.

Злата Огневич, фото з Instagram
Злата Огневич, фото з Instagram

Тетяна Песик з "Жіночого кварталу" згадала, як каталася з Володимиром Зеленським в одному авто: "Перша леді"

Тетяна Песик вирішила поділитися архівним кадром з Володимиром Зеленським, коли їй довелося грати з ним на одній сцені. Вони обидва позували в імітованому авто, за кермом якого був Зеленський.

На знімку Тетяна Песик поправляла своє розкішне волосся, поки Володимир Зеленський нібито зосереджено дивився на дорогу. Деякі з шанувальників в коментарях навіть іронічно додали, що Тетяна песик як "перша леді".

Скрін, Instagram Песик
Скрін, Instagram Песик