У середу, 26 січня, погода в Україні буде як і раніше морозною і сніжною. Опадів не очікується лише в декількох областей на сході країни, а на решті території незначний, але все ж сніг. Температура повітря також істотно не зміниться, вдень максимум -7, вночі - до -13.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від 0 до -3 градусів, вночі температура триматиметься в межах від -1 до -7 градусів.

У центральних областях температура вдень від 0 до -4 градусів, вночі – від -5 до -10 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від 0 до -5, вночі – від -5 до -11 градусів.

У східних регіонах-вдень від -2 до -7, вночі – від -8 до -13. На півдні температура повітря - від +1 до -3 градусів вдень, нічна – до -10 градусів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Погода на 26 січня, фото Укргідрометцентр
Погода на 26 січня, фото Укргідрометцентр

Народний прогноз погоди на 26 січня в Україні

Цього дня вшановується пам’ять преподобного Яреми, затворника. Погоду цього дня визначали за місяцем: якщо навколо нього було туманне коло, очікували заметіль. Наші пращури прислуховувалися до лісу і спостерігали за тваринами, щоб дізнатись про майбутню погоду. Якщо ліс тріщить — мороз буде стояти довго, якщо ліс шумить, незабаром буде сніг та відлига. Якщо на Яреми киця мордочку ховає — бути морозу; собака лежить, звернувшись — на холод, витягнулася — на тепло.

Нагадаємо, що українці можуть більше не побачити снігу: що буде з погодою через 20 років

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження

Також портал Знай.uа писав, що у світі кардинально зміниться Клімат: що буде з Україною