У мережі показали кумедного пінгвіна, який різко погладшав якраз після новорічних свят, але незабаром дуже швидко скинув зайву вагу. Відео опублікувала спеціаліст-орнітолог Ользі Дьоміна на сторінці в tiktok.

Орнітолог Ольга Дьоміна помітила, що один з її "вихованців" пінгвін на ім'я Рибка раптово дуже помітно додав у вазі. Після зважування виявилося, що він поправився до 6 кілограмів, що дуже багато.

Скріншот з відео. Скріншот tiktok
Скріншот з відео. Скріншот tiktok

"Один з наших пінгвінів - Рибка раптово сильно погладшав. Я вирішила його зважити, тому, що ніколи не бачила таких пухких пінгвінів. Його вага більше 6 кілограмів. Це багато", - розповіла дівчина.

Скріншот з відео. Скріншот tiktok
Скріншот з відео. Скріншот tiktok

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Як з'ясувалося причиною набору ваги стали не новорічні свята, а линька. Пінгвін почав линяти якраз в не сезон, тому ніхто про це не підозрював. Тобто він виявився не товстим, а пухнастим, чим дуже потішив орнітологів.

Скріншот з відео. Скріншот tiktok
Скріншот з відео. Скріншот tiktok

"Пошук відповіді не змусив себе довго чекати. В середині січня, в не сезон, наш Рибка вирішив злиняти. Це перша линька для малюка після неї у рибки з'явиться доросле оперення", - зазначила Ольга Дьоміна.

Повне відео можна подивитися тут.

Нагадаємо, що в Англії двох броненосців посадили на сувору пост-різдвяну дієту, кумедні кадри

Як повідомляв "Знай.ua", українець врятував тяжкохворого лебедя від вірної загибелі: перебудував під нього будинок, виходив, як Сина, і відпустив на свободу.

Знай.ua писав, фахівці розповіли, як правильно підібрати лоток, щоб кіт не "ходив" повз.